Suomi
Valikko

Sinulle ja puutarhallesi
tehdyt ruohonleikkurit

Mukavat ja vankkarakenteiset STIGA ruohonleikkurit ovat täydellinen ratkaisu hyvin leikatun puutarhan ylläpitoon. Valitse sinulle sopivin ruohonleikkuri Twinclip-, Multiclip- tai Combi & Collector -malleista.

Twinclip

Suorituskyky ja innovaatio
Saat parhaan leikkuutuloksen kaikentyyppisissä puutarhoissa STIGA Twinclipillä. Tutustu Twinclipin "kaikki samassa laitteessa" -ratkaisuun: suorituskyky, mukavuus ja tehokkuus. Innovatiivisen ja ainutlaatuisen kaksoisterien ja rungon muodon yhdistelmän, tärinänvaimennussysteemin sekä yhdellä liikkeellä hallittavien toimintojen ansiosta hyödyt leikkuusuorituskyvyn, mukavuuden ja tehokkuuden täydellisestä yhdistelmästä.

Uudet STIGA tuotteet

Twinclip, tekniset ominaisuudet

Ainutlaatuinen terän ja rungon yhdistelmä

Uusi teknologia, jonka jokainen yksityiskohta on suunniteltu tuottamaan paras suorituskyky kaikissa maastoissa, pienimmällä mahdollisella vaivalla. Ainutlaatuisten kaksoisterien, jotka silppuavat ruohon entistäkin pienemmiksi palasiksi, ja uuden rungon muodon yhdistelmän ansiosta leikkaaminen ja ruohon keräys on poikkeuksellisen tehokasta. Lisäksi uusi runko suojaa mekaanisia osia lialta ja törmäyksiltä.

Paras ratkaisu täydelliseen leikkuuseen

* Patentoitu

  • LEIKKUU Ensimmäinen kaksikerrosterä leikkaa ruohon paloiksi

  • SILPPUAMINEN Toinen kaksikerrosterä silppuaa ruohopalat

  • KERÄYS Ilman virtausta on parannettu kuvun muodolla paremman keräysominaisuuden saavuttamiseksi.

Tärinänvaimennus-systeemi

Kaikki STIGA Twinclipit on varustettu tärinänvaimennus-systeemillä (VCS), joka laitetta käytettäessä vähentää moottorin aiheuttamaa tärinää, enemmän kuin aiemmissa malleissa. Käytettäessä tärinää vaimentavia materiaaleja, eristää systeemi käyttäjän moottorin ja leikkuusysteemin aiheuttamalta tärinältä. Tämä vähentää käsivarsiin kohdistuvaa rasitusta ja tekee leikkuusta entistäkin miellyttävämpää.

Vähemmän tärinää, enemmän mukavuutta

  • Tärinänvaimennus-systeemi

Yhden liikkeen systeemi

STIGAn TWINCIP tuoteperhe on suunniteltu takaamaan miellyttävä leikkuukokemus. Niissä on erittäin helppokäyttöiset, ainoastaa yhdellä liikkeellä tomiva taittuva aisa, leikkuukorkeuden säätö sekä keruusäiliön kiinnitys ja tyhjennys.

* Patentoitu

  • Keruusäiliön kiinnitysosa * Käytännöllinen ja helppokäyttöinen. Mahdollistaa keruusäiliön kiinnittämisen ja irroittamisen yhdellä ainoalla liikkeellä.

  • Leikkuukorkeuden keskussäätö * Kätevä ja käytännöllinen, yhdestä kahvasta painikkeella käytettävä systeemi mahdollistaa leikkuukorkeuden helpon säädön haluttuun korkeuteen vain yhdellä liikkeellä. 7-porrasta, 25¬-77 mm.

  • Aisan korkeuden säätö * Aisan korkeuden säätö helposti yhdellä liikkeellä.

Multiclip

Tehokasta silppuamista parhaimmillaan
Mikäli leikkaat nurmikkosi usein, on STIGA Multiclip ihanteellisin ratkaisu. Sen silppuamistehokkuus on huippuluokkaa rungon muodon ansiosta. Nyt myös sivullepuhallus-ominaisuudella pidemmän ruohon leikkaamiseen. Pidä huolta nurmestasi STIGA Multiclipillä: samalla kun leikkaat ruohoa, puhaltuu ruohosilppu maaperään lannoittamaan nurmikkoa. Nauti ergonomisesta, vankkarakenteisesta ja kompaktista ruohonleikkurista joka on myös helppo varastoida.

Uudet STIGA tuotteet

Collector
& Combi

Combi & Collector. Leikkaavat ja keräävät ruohon.
STIGA Combi & Collector -malleissa on parannetun ilman virtauksen ansiosta parempi keräysteho. Sen lisäksi voit valita myös muista leikkuumenetelmistä: silppuamisesta sekä sivulle- ja taaksepuhalluksesta. Ergonomisen muodon ansiosta laitteet ovat myös mukavia käyttää.

Uudet STIGA tuotteet

Katso lähin STIGA-jälleenmyyjäsi

ETSI NYT