Suomi
Valikko

Viralliset alkuperäisosat
ja varusteet

Täysi valikoima STIGA varusteita ja välineitä, jotka varmistavat STIGA laitteesi parhaan suorituskyvyn sekä oman turvallisuutesi.

Katso kaikki

STIGA varaosat ja turvavaatteet

Nauti puutarhanhoidosta turvallisesti käyttämällä STIGAn turvavaatteita ja pidä STIGA laitteesi parhaassa kunnossa STIGAn varaosilla. STIGA öljyt, varusteet ja varaosat: kaikki mitä tarvitset saavuttaaksesi parhaan kokemuksen puutarhanhoidosta.

Metsurivarusteet

Mukavia ja kestäviä, ilman kompromissia liikkumisen vapaudessa. Kokeile STIGAn metsurivarusteita ja paranna henkilökohtaista turvallisuuttasi: turvakankaat täyttävät kovimmissa ulkotöissä vaadittujen, vaativimpien Eurooppalaisten standardien vaatimukset.

Robottiruohonleikkurin asennussarja

STIGAn asennussarja varmistaa Autoclip robottiruohonleikkurisi parhaan suorituskyvyn. Helppo asentaa, sisältää edistyksellisen rajakaapelin, joka on suunniteltu takaamaan erittäin vahvan signaalin, mikä mahdollistaa isommankin leikkuualueen.

Kunnossapito

STIGA puutarhalaitteesi ansaitsee parhaan mahdollisen kunnossapidon. Tarvitsetpa sitten trimmeripäätä tai leikkuusiimaa, teriä, akkulatureita, ketjuja tai latausaseman katoksia, varmista että käytät aina oikeita STIGA varaosia.

Lisää

Kunnossapito

Ruohonleikkurit Lisävarusteet

Latausasema, latausaseman katos (suojaa STIGA robottileikkuriasi), eri rengasmallit ja akkupaketit.

Katso kaikki lisää kiinni

Ruohonleikkurit Lisävarusteet

Ruohonleikkurisi ansaitsee parhaan mahdollisen ylläpidon saavuttaakseen parhaan suorituskyvyn. STIGAn suojapeite ja ruohonkaavin pitävät leikkurin aina täydellisenä.

Katso kaikki lisää kiinni

Ajoleikkurit Lisävarusteet

Varmista ajoleikkurisi monikäyttöisyys kaikkiin tarpeisiisi löytyvillä lisävarusteilla.

Katso kaikki lisää kiinni

Moottorisahat Lisävarusteet

Saat moottorisahallasi parhaat tulokset STIGAn viiloilla, viilasarjoilla ja ketjuilla.

Katso kaikki lisää kiinni

Raivaussahat Lisävarusteet

Trimmeripäät, leikkuusiimat ja terät kaikkiin puutarhanhoidon tarpeisiisi.

Katso kaikki lisää kiinni
Kiinni

Öljyt & Voiteluaineet

STIGAn alkuperäiset öljyt ja voiteluaineet on kehitetty takaamaan luotettavuuden, tehokkuuden ja kestävyyden. Alkuperäiset STIGA öljyt mahdollistavat parhaan suorituskyvyn jopa kriittisissä ilmasto-olosuhteissa. Kokeile myös ketjuöljyjä, jotta moottorisahasi toimisi parhaiten.

Katso lähin STIGA-jälleenmyyjäsi

ETSI NYT