Tehty Sinua varten

Rakastatpa sitten puutarhanhoitoa tai vain yksinkertaisesti omaa pihaasi, Stiga tarjoaa täydellisen ratkaisun:

 

 

  • Stigalta löytyy ruohonleikkuri jokaiseen puutarhaan! Multiclip-ruohonleikkurit ovat todellisia eksperttejä silppuamisessa. Combi-mallit lisäksi joko keräävät ruohon tai puhaltavat sen taakse, aivan kuten haluat. Tutustu myös Twinclipiin joka on myös varustettu usealla leikkuumenetelmällä, mukaanlukien silppuava Multiclip. Uudet 80V akkuleikkurit muuttavat täysin käsityksesi akkukäyttöisistä ruohonleikkureista!

  • Etuleikkurimme ovat erinomaisen joustavia työvälineitä. Runko-ohjauksen ansiosta takapyörät seuraavat etupyörien ajolinjaa. Voit vaivatta katsoa eteenpäin ja keskittyä ajamiseen ilman että takaosa osuu esteeseen.

  • Erinomainen ajomukavuus, helppo käsiteltävyys, suorituskykyiset led-ajovalot - ei, emme puhu urheiluautosta vaan Stigan puutarhatraktorista! Paljon moottori- ja leikkuutehoa, mutta ympäristöystävällisesti. Laajan lisävarustevalikoiman ansiosta traktorit auttavat sinua syksyllä lehtien keruussa ja lumen luonnissa talvella.

  • Nauti luonnosta, vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa, lähde vaikka lomalle! Stigan robottiruohonleikkurit huolehtivat nurmikostasi itsenäisesti, hämmästyttävällä lopputuloksella.

  • Silloin kun kyse on puutarhan siistimisestä, nurmikon ilmauksesta, maan kääntämisestä tai puutarhajätteen muuttamisesta turpeeksi saat Stigan käsityökaluilla enemmän aikaan puutarhassa pienemmällä vaivalla. Ne sopivat hyvin käteen, ovat kevyitä ja helppoja käyttää.

  • Kierrätyksellä on suora vaikutus kestävään kehitykseen. Ja se alkaa sinun puutarhastasi. Biosilppurit muuttavat puutarhajätteen kuoripeitteeksi ja ilmaajat sekä sammaleenrepijät pitävät nurmikon huippukunnossa. Jyrsijät pehmentävät maaperää ennen kylvöä. Valikoimastamme löytyy useita hyödyllisiä työkaluja kierrättämiseen.

  • Me rakastamme lunta! Niin varmaan sinäkin, kun annat lumilinkojemme tehdä raskaimman työn. Ajatuksemme on, että käytät vähemmän aikaa ajotien luomiseen ja enemmän aikaa rinteessä tai ladulla – tai vaikkapa takkatulen ääressä. Piipahda lähimmän Stiga-jälleenmyyjän tiloissa ja lyö rukkaset kiinni lumilinkoon. Silloin sinäkin ymmärrät miksi meidän mielestämme lumipeite on paras peitto!

Suosittelemme

KESÄN KAMPANJAKUVASTO

Kuvasto tästä

Hinnasto tästä

2016 SORTIMENTTIESITTEET

Ruohonleikkurit tästä

Ajoleikkurit tästä

Käsityökalut tästä

ROBOTTIRUOHONLEIKKURIT

Esite tästä

Asennusmuistio tästä

Tuotekortit tästä