Suomi
Valikko

Anna puutarhallesi
viimeinen silaus

Täysi tuotevalikoima puutarhasi tehokkaaseen ylläpitoon. STIGAlla on ratkaisu kaikkiin puutarhanhoidon tarpeisiisi.

Katso kaikki

Käsityökalut, kierrätys, lumilingot ja harjakoneet

Löydä tehokkaiden trimmereiden, raivureiden, moottorisahojen ja pensasleikkureiden koko valikoima. Valitse puutarhaasi parhaiten sopiva puhallin, silppuri, ilmaaja tai jyrsin ja pidä puutarha hienona ja kukoistavana. STIGAn lumilingot ja harjakoneet helpottavat pihojen putsaamista talven aikana.

Tuotteet pihan puhdistamiseen

Täysi valikoima puutarhanhoitotuotteita jokaiseen vuodenaikaan. Kokeile STIGA puhaltimia tai harjalaitteita lehtien siivoamiseen pihalta tai STIGA lumilinkoja talvella.

 1. Puhaltimet

  Löydä tarpeisiisi parhaiten sopiva tuote. STIGA puhaltimet puhaltavat, imuroivat tai silppuavat puutarhan lehdet. Mukavina käyttää ja fiksusti muotoiltuina ne muuttavat tylsät tehtävät lasten leikiksi.

  Katso kaikki 1
 2. Lumilingot

  Puhaltavat lumen pois helpolla ja mukavalla tavalla. STIGAn lumilingot saavat rankimmatkin lumityöt tuntumaan hauskalta.

  Katso kaikki 2
 3. Harjalaitteet

  Kokeile STIGAn harjalaitteita: käytännöllinen valinta käytävien ja kävelyteiden putsaamiseen lumesta ja lehdistä. Monikäyttöinen laite, johon on saatavana lisävarusteita eri tarpeisiin.

  Katso kaikki 3

Pensasleikkurit

Pidä pensasaidat niin siisteinä ja muokattuina kuin mahdollista käyttämällä käteviä, mukavia ja tehokkaita STIGA pensasleikkureita. Saatavilla akku-, sähkö- ja bensiinikäyttöisillä moottoreilla.

Katso kaikki

Moottorisahat

STIGAn moottorisahat, joiden tehokkuutta ja voimaa on lisätty, on suunniteltu auttamaan sinua suoriutumaan töistä vähemmällä vaivalla. STIGAn kattava valikoima sisältää bensiini-, sähkö- ja akkukäyttöiset mallit.

Katso kaikki

Ruohotrimmerit

Kokeile STIGAn ruohotrimmereitä ahtaissa paikoissa tai tiheässä kasvustossa, pitääksesi ruohikon aisoissa tai viimeistellessäsi ruohonleikkuun yksityiskohtia lähellä pensaita tai reunoja.

Katso kaikki

Raivaussahat

Siivoa ruohotupsut tai viimeistele viheralueesi STIGAn raivureilla. Ergonomisina, hyvin tasapainoitettuina ja tärinävaimennettuina ne varmistavat mukavuuden, tehokkuuden ja täyden kontrollin.

Katso kaikki

Puutarhan monitoimilaitteet

Tutustu käytännöllisiin ja monikäyttöisiin yhdistelmätyökaluihin: voimayksikön ja viiden eri laitteen avulla hoidat niillä monet puutarhan työt, joita ei voi hoitaa tavanomaisilla puutarhavälineillä, oksien sahaamisesta ruohon- ja pensasaidan trimmaukseen.

Katso kaikki

Jyrsimet

Esikäsittele maaperä uusille kasveille ja siemenille STIGAn puutarhajyrsimillä. Samalla kun nautit työn etenemisestä suojelet myös luonnon monimuotoisuutta.

Katso kaikki

Silppurit

STIGAn silppurit silppuavat isommat oksat pieneksi silpuksi joka voidaan joko kompostoida tai laittaa kierrätykseen.

Katso kaikki

Ilmaajat

Hanki elinvoimainen maaperä STIGAn ilmaajilla. Siistit niillä ruohonjuuret ja sammaleen ja saat hyvännäköisen puutarhan ja täydellisen nurmikon.

Katso kaikki

Katso lähin STIGA-jälleenmyyjäsi

ETSI NYT